..... Inici | Ràdio | Recerca

Benestar Social i Família comença a tramitar els informes d'integració i adequació de l'habitatge que deriven del nou reglament d'estrangeria

by 0:31 0 comentaris
El Departament de Benestar Social i Família ha començat a tramitar des del 30 de juny els informes d'integració i adequació de l'habitatge que deriven del nou reglament de la Llei d'estrangeria publicat al Butlletí Oficial de l'Estat el passat mes d'abril. Es tracta de l'assumpció d'unes noves competències que permetran assumir a la Generalitat més quotes d'autogovern i exercir un paper determinant en l'àmbit d'estrangeria.
Per tal d'oferir informació detallada sobre els nous tràmits, la Direcció General per a la Immigració ha obert un espai dins del seu web institucional amb una explicació detallada dels tres tipus d'acreditacions en què intervindrà: del grau d'integració d'una persona immigrada per accedir a l'arrelament social, de l'adequació de l'habitatge per sol·licitar el reagrupament familiar, i de l' esforç d'integració per renovar la residència temporal. S'inclou a més l'enllaç als models de sol·licitud per a cada informe.

Enllaç al web sobre els informes d'estrangeria
Enllaç web a la nota de premsa
Enllaç web a la nota de premsa sobre la sessió de control al Parlament

Maria Dantas

Developer