..... Inici | Ràdio | Recerca

Festival Visual Brasil 2011

by 1:07 0 comentaris
El Festival Visual Brasil té programada la seva novena edició per als dies 01 i 02 de juliol de 2011 en el centre cultural Punt Multimèdia, Barcelona.
En aquesta ocasió celebraran junts amb artistes locals i internacionals una trobada que pretén treballar la potencialitat de la interculturalitat en les perquisicions artístiques contemporànies (videoarte, video instal·lacions, performances audiovisuals i treballs de noves mitjanes), una activitat que visa enfocar la cultura de creació lliure i nous formats col·laboratius. 
En aquesta edició, el festival reunirà col·lectius i artistes que treballen amb xarxes perifèriques de
coneixement, traçant noves propostes d'intercanvi de dades i experiències. Destaquen la participació d'artistes reconeguts internacionalment, com és el cas de Reactable Global Sound, Filastine DJ Session, el projecte “Muralistes” del Col·lectiu Folcore i “Boris Chimp 504 makes contact with Mr. Gasparov”.
Ressalten també alguns artistes que actuen a l'escena catalana: el projecte Visual Royal i el col·lectiu SANTAUB; entre els brasilers presents destaquem: VJ Suau, Zilch, VJ Chico Abreu i VJ Bigues.
El festival vol reforçar una mirada sobre la producció artística a Barcelona, enfocant el treball d'artistes sud-americans que resideixen a la ciutat, generant punts de contactes que enriqueixen i contaminen la producció artística local. El seu objectiu és exhibir i debatre sobre noves tècniques i conceptes de l'escena audiovisual contemporània.
Data: 1 i 2 de juliol
Hora: 20hs fins a les 03hs
Lloc: Punt Multimedia, Casa del Mig. Muntadas 5.
Més informació

Maria Dantas

Developer