..... Inici | Ràdio | Recerca

Arturo Hortas, guanyador del premi Survival International en el Festival de Cinema i Drets Humans

by 2:57 0 comentaris
Arturo Hortas

Entrevista: Arturo Hortas, guanyador del premi Survival International en
el Festival de Cinema i Drets Humans












Survival International és el moviment pels pobles indígenes. Survival és l'única organització que treballa defensant els drets dels pobles indígenes tribals a tot el món. 

Treballem amb centenars de comunitats i organitzacions indígenes. Ens financem gairebé per complet gràcies a persones compromeses i a algunes fundacions. No acceptem finançament de cap govern nacional, ja que els governs són els principals violadors dels drets indígenes, ni tampoc acceptem diners de empreses que puguin estar implicades en abusos comesos contra pobles indígenes.

Ajudem als pobles indígenes a protegir les seves vides, terres i drets humans. Ens enfrontem a les actituds racistes que reforcen la forma en què els pobles indígenes són vists amb l'objectiu d'impedir que se segueixin cometent injustícies i il·legalitats contra ells.

Per això, recolzem les iniciatives que, com el Festival de Cinema i Drets Humans, s'esforcen per difondre els abusos comesos contra els pobles indígenes i per promoure l'enteniment i el respecte cap a aquests pobles i les eleccions que facin sobre el seu futur. El Premi Survival International serà fallat per un jurat integrat per membres de Survival després d'una selecció inicial de pel·lícules realitzada per l'organització del Festival.

adroca

Developer