..... Inici | Ràdio | Recerca

“Petjades d'Amor”

by 14:52 0 comentaris
L'Associació Alfredo Morales (AMOR) presenta a la seva Delegació a Barcelona amb la Posada en Circulació de la Revista Educativa “Petjades d'Amor” i el Performance de la teatrista dominicana Matilde Santa “Com et veus en el mirall de l'ànima?”

L'esdeveniment tindrà lloc el 12 de maig a les 20 hores a l'hotel Catalonia Barcelona Plaza. Esperem que assisteixin representants de la comunitat dominicana i llatina, així com d'altres entitats amb interès en la immigració i el pluralisme de la societat espanyola. Serà un acte curt d'una mitja hora.
La revista educativa és un esforç per aconseguir una convivència social més tolerant. Intenta ampliar la comunicació entre la població espanyola i immigrant i ressaltar els valors més positius de la immigració llatinoamericana i del Carib. És un projecte que posem a la disposició de tots, i que necessita del suport col·lectiu per seguir endavant.
L'Associació Alfredo Morales està treballant per la integració de la immigració a Espanya des del 2005. Comencem a Madrid i ara també estem a Barcelona. Som una entitat sense finalitats de lucre que els seus objectius són afavorir la tolerància i contribuir a la inserció social de la immigració llatinoamericana.
La idea darrere del performance, tal com ho explica Matilde Santa, “és transmetre la realitat dels éssers humans, que ens neguem a veure en el nostre interior. I per més desventures, volem continuar amb una bena de vellut negra en els ulls tant externs com a interns, ometent la realitat circumstancial i emocional, buscant moments 3D que ens evadeixin d'una realitat tangible i existencial”.

Persona de Contacte: Rocío Rossi, responsable de la Delegación BCN
Correu-e: rocio@alfredomorales.org
Telèfon/Fax: 934 246 182
Mòbil: 690 609 647
Web: http://www.alfredomorales.org/

redacció

Developer