..... Inici | Ràdio | Recerca

El Consorci de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus promou vuit cursos de català en conveni amb diverses associacions de persones immigrades

by 14:22 0 comentaris
El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus Miquel Ventura ha posat en marxa durant el mes d'abril, a Cambrils i a Reus, vuit cursos de nivell inicial i bàsic 1 adreçats a persones que no saben parlar el català. S'hi ha matriculat unes 220 persones. Els cursos són possibles gràcies a la col·laboració de diverses associacions d'immigrants i els finança al 100% la Direcció General per a la Immigració.
En concret, les entitats col·laboradores són l'Associació dels Senegalesos i Amics del Senegal, l'Associació Catalana Àrab, l'Associació Boliviana per a la Integració, el Desenvolupament i la Cultura; ADIB-BILADI, l'Associació d'Uruguaians "Termo y Mate" i l'Associació d'Immigrants Colombians AINCO. Els cursos de nivell bàsic, que tenen una durada de 45 h i són semiintensius, acabaran al mes de juny. Les persones que els hauran seguit podran continuar la seva formació en llengua catalana en els cursos generals que el CNL organitza de juny a octubre.
Enllaç web al comunicat de premsa

Maria Dantas

Developer