..... Inici | Ràdio | Recerca

Curs sobre Immigració i Mitjans de comunicació

by 7:56 0 comentaris
La Secretaria per a la Immigració, el Col·legi de Periodistes de Catalunya i el Centre UNESCO de Catalunya volen sensibilitzar i reflexionar sobre la importància i l’impacte social del tractament informatiu de la diversitat cultural als mitjans de comunicació. Per aquest motiu, i amb l'impuls de la Comissió de periodisme solidari del CPC, han organitzat aquest curs de vuit hores de durada les tardes del 10 i 17 de juny.

PROGRAMA

10 de juny:
De 16h a 18h: Introducció al marc conceptual de les cultures i les relacions socials Sra. Lola López – antropòloga i coordinadora del Centre d’Estudis Africans (CEA) de Barcelona.
De 18h a 20h: Gestió dels sorolls interculturals als mitjans de comunicació Sra. Lola López – antropòloga i coordinadora del Centre d’Estudis Africans (CEA) de Barcelona.
17 de juny:
De 16h a 18h: Les polítiques públiques d’immigració a Catalunya Sr. Oriol Amorós – Secretari per a la Immigració del Departament d’Acció Social i Ciutadania.
De 18h a 20h: Gestió de la diversitat i la practica del periodisme intercultural Sr. Rafael Crespo – Antropòleg cultural, i membre de Intercultura - Centre per a Diàleg Intercultural de Catalunya

ORGANITZA

Secretaria per a la Immigració, en col·laboració amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya i el Centre UNESCO de Catalunya (Unescocat)

DESTINATARIS

Professionals en actiu o a l’atur de mitjans de comunicació, preferiblement. També estudiants de Periodisme i Comunicació.

DATES: 10 i 17 de juny de 2010

HORARI: De 16.00h a 20.00h

PREU: Gratuït. Places limitades

ASSISTÈNCIA: A l’alumnat que assisteixi al 80 % de la durada del curs, se li expedirà un certificat d’assistència.

INSCRIPCIONS:  www.gencat.cat/dasc/immigracio/agenda

redacció

Developer