..... Inici | Ràdio | Recerca

Comença BARNÀFRIKA 2011

by 22:14 0 comentaris
El IV Afrofestival de Catalunya tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de maig i el dia 25, Dia d'Àfrica. Les activitats de BarnÀfrika es desenvoluparan en el Moll de la Fusta - Port Vell.
Organitza KAFU BÁ, que en llengua mandinga significa "gran unió". Kafu Bá és la Unió o Federació d'Associacions Africanes de Catalunya i d'Entitats de Solidaritat amb Àfrica. Kafu Bà és la federació de aquelles entitats africanes que aposten per la unió de veu, d'acció i de reacció. És, sens dubte, el projecte autònom i independent més seriós sorgit a Catalunya entre el mateixos africans concienciats en la necessitat de fer visible la seva presència i de treballar units i amb una sola veu en defensa dels interesos col·lectius. Una característica important d'aquesta federació d'associacions africanes és la voluntat de treballar en unió de les entitats catalanes de solidaritat amb Àfrica. Entre tots estem abraçant el tronc del baobab.

BarnÀfrika’11 serà una explosió de vida, ritme, color, calor i sabor afro en un gran "poblat d'estands" en el Moll de la Fusta, on empreses privades, ens públics i associacions culturals podran oferir productes, activitats variades i informacions relacionades amb Àfrica.

BarnÀfrika’11 serà, doncs:
Un intercanvi cultural on el públic podrà participar en debats i taules rodones sobre temes d’interès general, gaudir d’espressions culturals, aproximar-se al món colorista i descobrir la vida quotidiana a Àfrica.
Un espai on el nombrós públic assistent podrà viure en un ambient de germanor, on es donarà a conèixer les cultures africanes i a gaudir dels sabors d'Àfrica.
Una festa oberta al públic on es podran escoltar tot tipus de ritmes africans i caribenys, gaudir de les històries i contes tradicionals, visualitzar pel·lícules, conèixer més a fons les danses i ritmes càlids, els jocs, les arts, etc.

BarnÀfrika’11 - IV Afrofestival de Catalunya
Com anar-hi: Veure plànols
Què cantarem: L'Himne d'Àfrica
Què veurem: Lluita tradicional africana
Aprendrem a jugar El joc de l'awalé
Què menjarem: Sabrosures africanes
Secretaria d'Organització de Kafu Ba
Ronda Universitat 20, 1-2 · 08007 BARCELONA
Telèfon d'Info 93 16 510 16

redacció

Developer