..... Inici | Ràdio | Recerca

Perfils demogràfics de la població estrangera a Catalunya a gener de 2011

by 8:33 0 comentaris
Al web de la Direcció General per a la Immigració trobareu publicada la informació més recent sobre la població estrangera a Catalunya.
En concret, teniu a la vostra disposició els perfils sociodemogràfics de les 40 nacionalitats estrangeres més nombroses, amb l'evolució del padró des de l'any 2001, la diferència entre persones empadronades i residents, la distribució per edats i sexe, la distribució territorial, dades sobre la població escolar, afiliacions a la Seguretat Social (amb algunes excepcions) i població segons país de naixement.
També podeu consultar la distribució per comarques i la distribució pel conjunt de Catalunya.
Gran part de la informació publicada correspon a dades provisionals de padró, actualitzades a 1 de gener de 2011.
En aquesta secció trobareu informació estadística recent, amb dades de padró provisionals (no oficials) a 1 de gener de 2011, i altres com l'evolució històrica dels darrers anys, la distribució per edats i sexe, el percentatge respecte al global de la població o els països de naixement. Es tracta d'un centenar de fitxes distribuïdes en tres documents classificats per principals nacionalitats, comarques i futures vegueries.
Principals nacionalitats estrangeres. Perfils sociodemogràfics de les 40 nacionalitats estrangeres més nombroses a Catalunya, ordenades de major a menor. En cada cas inclou l'evolució del padró des de l'any 2001, la diferència entre persones empadronades i residents, la distribució per edats i sexe, la distribució territorial (amb la llista dels municipis amb més persones empadronades), dades sobre la població escolar, afiliacions a la Seguretat Social (amb algunes excepcions) i població segons país de naixement.
Distribució per comarques. Principals dades de la població estrangera empadronada a les 41 comarques de Catalunya, ordenades alfabèticament. Les fitxes inclouen els percentatges de població estrangera respecte al global, l'evolució històrica al padró des de l'any 2001, la distribució per edats i sexe, així com la llista (de major a menor) de les principals nacionalitats inscrites als padrons dels diversos municipis.
Distribució pel conjunt de Catalunya i per vegueries. Inclou el perfil sociodemogràfic de la població estrangera empadronada al conjunt de Catalunya amb l'evolució històrica des de l'any 2001, el percentatge respecte al global de la població, la distribució per edats i sexe, així com la llista de les nacionalitats més nombroses, el percentatge respecte al total de persones estrangeres i la distribució entre homes i dones.
 

redacció

Developer