..... Inici | Ràdio | Recerca

Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona

by 8:25 0 comentaris
El D'A obre una quarta pantalla a internet amb la col.laboració del portal de cinema online Filmin. El Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona, en un esforç per fer visible aquell cinema invisible, té el seu pròleg i continuació a Internet gràcies al D'@, el primer para-festival de cinema online del nostre país, que oferirà l'oportunitat de veure durant 30 dies disset pel·lícules relacionades amb el certamen. Les primeres obres d'Aaron Katz, l'èxit de Sion Sono Love Exposure, la celebrada Wendy and Lucy de Kelly Reichardt, la primera i multipremiada pel.lícula de Cristi Puiu La muerte del Sr. Lazarescu, el premi FIPRESCI de Donosti 2007, Encarnación d'Anahí Berneri o l'estrena exclusiva de Kinatay de Brillante Mendoza. També dues pel.lícules de Guy Maddin, objecte d'una gran retrospectiva dins el festival. Tot això per una tarifa plana de 4,95 euros i que porta el D'A més enllà de les fronteres geogràfiques i permet estar connectat amb el festival des de qualsevol lloc de l'estat.
Us recordem que el D'A comença demà divendres i que a banda de la sessió inaugural amb la pel·licula Pequeñas mentiras sin importancia (Guillaume Canet, França, 2010) s'inicia la retrospectiva Guy Maddin a la Filmoteca de Catalunya i que a la sala 2 de l'Aribau Club s'hi podran veure la pel·lícula xinesa Apart Together (Wang Quan'an) i Bibliothèque Pascal (Szabolcs Hajdu, Hongria, 2010).
El punt d'informació del D'A també s'obre avui entre les 18h i les 20h als cinemes Aribau Club (Gran Via, 565-567), i a partir de les 17h tots els dies del festival. Podeu comprar l'abonament o recollir-lo si l'heu comprat anticipadament. Les entrades ja es poden adquirir a les taquilles dels Aribau Club, però també podeu comprar-les online a Servicaixa i l'abonament a Ticketea.

FESTIVAL DE CINEMA D'AUTOR DE BARCELONA
29 abril - 8 maig
Cinemes Aribau Club 1-2 | Filmoteca de Catalunya - Aquitània
www.cinemadautor.cat

redacció

Developer