..... Inici | Ràdio | Recerca

Cicle de cinema: Retrospectiva "Rituparno Ghosh"

by 21:49 0 comentaris
Casa Àsia presenta a Barcelona la primera retrospectiva de Rituparno Ghosh (1963), que reuneix cinc títols realitzats entre els anys 2003 i 2009. El programa que es presenta ofereix la possibilitat de conèixer la feina d’un cineasta de l’Índia que s’aparta dels circuits de distribució habituals.
Propera projecció, 30 d'abril: Shob Charitro Kalponik (Afterword).
Aquest director és un dels que ha contribuït a consolidar el cinema bengalí, la llarga tradició del qual es remunta fins a Satyajit Ray i Mrinal Sen, per esmentar dos realitzadors coneguts internacionalment per la seva trajectòria i influència en el cinema contemporani de l’Índia.
Shob Charitro Kalponik (Afterword), 2009. 105’. VOSE
Casada amb un poeta, Radhika s’ocupa del seu matrimoni davant la indiferència i les excentricitats del seu marit. A poc a poc, se sentirà atreta per un altre home. Malgrat tot, després de la mort sobtada del marit, s’endinsa en els seus pensaments i els seus poemes, que crearà entre ells un nexe més fort que l’establert en vida.
Data i horari: Dissabte, 30 d’abril del 2011, a les 19:30hores.
Lloc: Sessió del 2 d’abril: Sala Samarcanda, Resta de sessions: Auditori Tagore Seu de Casa Àsia, Av. Diagonal, 373, Barcelona.
Entrada: Gratuïta fins a completar l'aforament.
Organitza: Casa Àsia, amb la col·laboració de Casa de l'Índia i Seminci Valladolid

redacció

Developer