..... Inici | Ràdio | Recerca

Campanya per sortir de la crisi reduïnt la despesa militar espanyola

by 20:21 0 comentaris
- La despesa militar alimenta vells i nous conflictes armats.

- La despesa militar reforça una cultura dominant que és motor i justificació de violència i guerra.

- Cal posar fi als privilegis del complex militar-industrial, l'únic sector que obté beneficis d'aquesta exagerada despesa.

- Cal trencar la inèrcia dominant que basa la seguretat en termes militars mentre menysprea l'autèntica seguretat humana fonamentada en la protecció de la salut, l'educació, un medi ambient saludable, l'accés a l'habitatge, un treball digne i el respecte dels drets humans.

- Un món en pau no passa per invertir en despesa militar, sinó en prevenció de conflictes, governabilitat democràtica i desarmament

Amb motiu de la celebració, avui 12 d'abril, del Dia Mundial d'Acció sobre la Despesa Militar, Fundació per la Pau i Justícia i Pau volen que sumem la nostra veu a la de ciutadans i ciutadanes d'arreu del món per a mostrar el nostre desacord amb aquesta desorbitada despesa militar. La iniciativa ha estat promoguda per diverses organitzacions encapçalades per la xarxa global International Peace Bureau (IPB), on hi participen Fundació per la Pau i també Justícia i Pau.

Descarrega't el manifest

Per adherir-te, com a entitat o a nivell particular, pots enviar un mail a info@fundacioperlapau.org o justiciaipau@justiciaipau.org


redacció

Developer