..... Inici | Ràdio | Recerca

Argentina exhibeix els seus atractius turístics en una exposició fotogràfica

by 1:01 0 comentaris
argentina685190L'Institut Nacional de Promoció Turística de l'Argentina (INPROTUR) mostra els nombrosos atractius turístics del país en una exposició fotogràfica que es pot visitar a la Sala d'Actes de les Cotxeres del Palau Robert del 4 al 9 d’abril.

Aquesta és una de les activitats que L'Institut Nacional de Promoció Turística de l'Argentina (INPROTUR) organitza a Barcelona en el marc de la 20ªedició del Saló Internacional de Turisme de Catalunya.

INPROTUR presentarà com a principal novetat a la ciutat comtal la nova campanya de promoció turística que ,sota el lema 'Argentina Late con Vos', gira entorn de nous eixos promocionals: Argentina Autèntica, Natural, Gourmet, Activa, de reunions i d'Alta Gamma . Cadascun d'aquests apartats estan representats per un conjunt d'imatges que immortalitzen alguns dels indrets més bonics del país.

Totes les comunitats autònomes i més de 60 països entre els quals destaquen noves destinacions com Brasil, Guangdong, Valònia, Xipre, Gibraltar, Iran o Tunísia es donaran cita al Saló, que se celebra del 7 al 10 d'abril al recinte firal de Montjuïc i comptarà a més amb noves àrees a mesura del viatger, com el Turisme Esportiu i el Turisme Experiencial. /font

adroca

Developer