..... Inici | Ràdio | Recerca

S'impulsa un espai de debat a Youtube sobre els drets humans

by 11:30 0 comentaris
La Regidoria de Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona inaugura un espai de debat a Youtube, on pots trobar set vídeos amb diàlegs sobre el pes específic dels drets humans en el dia a dia de la ciutat.

Un veí o veïna de Barcelona, una persona experta en la matèria i un/a responsable municipal es troben en un espai de nom emblemàtic de la ciutat per parlar sobre drets humans. Aquest és el punt de partida dels set diàlegs que la Regidoria de Drets Civils ha publicat al canal Barcelona pels Drets Humans que ha creat a la plataforma de vídeos Youtube. Amb aquests diàlegs es vol informar, reflexionar i cridar a l'acció.

Eulàlia Pascual, presidenta de la Federació Catalana d'ONG pels Drets Humans; Xavier Vallbé, col·laborador de l'Observatori pels Drets Humans; Guadalupe Pulido, directora de l'Oficina per a la No-Discriminació; i Pedro Aguilera, de la Comissió Europea contra el Racisme i la Intolerància són algunes de les persones que han participat als diàlegs.

Cada un dels set audiovisuals planteja una reflexió sobre un aspecte de la lluita en defensa dels drets humans a la ciutat: mecanismes de garantia dels drets; la difusió, promoció i educació en drets humans; la igualtat i la no discriminació; la laïcitat i la diversitat religiosa, el dret a la lliure orientació sexual; i el compromís de Barcelona amb els drets humans.

El projecte, a més, constata la necessitat de no relaxar l'atenció respecte a la defensa de les normes bàsiques que fan possible la convivència, i anima a totes les persones i entitats a fer-se ressò de la iniciativa i a compartir, debatre i enriquir els vídeos.

adroca

Developer