..... Inici | Ràdio | Recerca

Les Arenes acollirà el gran acte de cloenda de la campanya de Barcelona Decideix

by 15:01 0 comentaris

Amb parlaments de les principals figures mediàtiques que donen suport a la consulta i un concert amb la Troba Kung Fú, entre d'altres. La campanya per fomentar el vot a la consulta sobre la independència de Catalunya del 10 d'abril a Barcelona arribarà al seu punt àlgid el divendres 8 d'abril, quan Barcelona Decideix organitzarà un acte que es preveu multitudinari a l'auditori del nou centre comercial les Arenes, amb 2.600 metres quadrats de capacitat. 

L'acte, que començarà a 2/4 de 8 del vespre i comptarà amb la presència de les principals figures mediàtiques que aquests dies estan expressant el seu suport a la consulta, s'acabarà amb un concert de La Troba Kung Fú. Els voluntaris de la consulta que al llarg d'aquests mesos han treballat de valent han estat convocats a l'esdeveniment, i aviat la convocatòria s'estendrà a tot el públic interessat.

Aquest serà el primer acte públic que se celebrarà a la cúpula circular i polivalent del centre comercial des que es va inaugurar aquest divendres. Barcelona Decideix 'ha organitzat aquest acte a l'antiga plaça de Braus per tancar la campanya de vot anticipat i per animar al vot el dia 10 d'abril', informa l'organització. L'esdeveniment comptarà amb una part més informativa, amb parlaments a càrrec de diversos convidats, i una part més lúdica, a càrrec del disc jòquei Txarli Brown i un concert de la Troba Kung-Fu. Per ajudar a sufragar les despeses, Barcelona Decideix està valorant la possibilitat de fer pagar una entrada simbòlica d'entre 5 i 10 euros./ Font

redacció

Developer