..... Inici | Ràdio | Recerca

Jornada i concurs "Rapea contra el racisme"

by 19:43 0 comentaris
El Casal de Joves Casa Sagnier ha convocat el 3er Concurs Rapea contra el racisme, amb la temàtica: No a la discriminació racial, per la convivència entre cultures, lluita contra la xenofòbia i el racisme. Hi poden participar joves 12 a 29 anys, de manera individual o en grup. Només és podrà presentar un treball per persona individual o grup.

Els versos combatius, el ball i el graffiti del moviment hip-hop seran els protagonistes de la tercera edició de la jornada poètica i antirracista. Rapea contra el racisme, que sota el lema "La força de la música i la paraula en la lluita antirracista" proposa diferents activitats i concursos.

A partir de les 18:00 hores del divendres 25 de març, l'exterior del Casal de Joves Casa Sagnier del barri de Sant Gervasi de Barcelona (carrer Brusi 61, Jardins de Brusi) acollirà exhibicions de ball i graffit, una taula de debat obert i un concert de hip-hop.

Si formes part d'un col•lectiu de hip-hop i tens ganes de ballar, pintar, cridar o parlar contra el racisme posa't en contacte amb el Casal de Joves Casa Sagnier: 934140195 | casaldejoves@casasagnier.net.



Buscar más artistas como Rapea Contra el Racisme 2010 en Myspace Music

adroca

Developer