..... Inici | Ràdio | Recerca

Expulsat al Marroc el delinqüent multireincident de Salt, Morad el Hassani

by 23:17 0 comentaris
Morad el Hassani, un dels multireincidents més actius de Salt, ha estat repatriat. Vell conegut de la policia i de la justícia, es va donar a conèixer quan es va autoproclamar portaveu dels immigrants durant els enfrontaments amb uns veïns que reclamaven més seguretat als carrers de la població. Ara, un operatiu coordinat entre policia espanyola, Mossos d'Esquadra, Policia Local i fiscalia s'ha saldat amb la seva detenció. Aquest dimecres han notificat a l'alcaldessa Iolanda Pineda que ja s'havia fet efectiva la repatriació, que el Hassani està en mans d'autoritats marroquines i que està a la presó. Pineda afirma que avui Salt és una població 'més segura' perquè hi ha un delinqüent menys al carrer.

La impunitat no dura eternament. Morad el Hassani, establert a Salt, ha estat anys entrant i sortint de presons i jutjats de les comarques gironines i acumula una quarantena de causes per diversos delictes. Un operatiu conjunt coordinat entre policia espanyola, Mossos d'Esquadra i Policia Local de Salt ha acabat amb la seva detenció i posterior repatriació al Marroc, on ja està entre reixes per un afer relacionat amb el tràfic de drogues.

Ha estat precisament la Cadena SER qui aquesta tarda avançava la desaparició d'un dels delinqüents més actius dels carrers de Salt. El Hassani es va donar a conèixer durant els conflictes que hi va haver el febrer de l'any passat a la població perquè es va autoproclamar portaveu dels immigrants. 'Llancem un missatge a aquelles persones que pretenen trencar la convivència i són delinqüents: que sàpiguen que la seva actitud no quedarà sense resposta', adverteix Iolanda Pineda que celebra que finalment hagin repatriat El Hassani perquè respongui pels seus delictes davant la justícia marroquí.

Pineda assegura que és una petita victòria 'de tots', cossos policials, fiscalia i veïns de Salt que han reclamat reiteradament mà dura contra els delinqüents multireincidents. En relació a el Hassani, Pineda assegura que tenia una 'actitud desafiant' cap a la policia i que no respectava les normes de convivència al municipi, la llei ni l'autoritat. Per aquest motiu, creu que la població és 'una mica més segura' després de la detenció i repatriació de el Hassani.

Morad el Hassani acumula fins a 39 causes diferents per delictes molt variats com delictes contra el patrimoni, afers de drogues, robatoris, una agressió sexual, trencament de condemna, atemptat contra l'autoritat i maltractaments cap a la seva parella.

redacció

Developer