..... Inici | Ràdio | Recerca

Educar per a l'eliminació de la discriminació racial. Principis i eines de l'educació intercultural i educació antiracista

by 16:03 0 comentaris
Principis i eines de l'educació intercultural i educació antiracista.

La Regidoria de Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona, en el marc de la commemoració del Dia Internacional per l'Eliminació de la Discriminació Racial, organitza una xerrada per donar a conèixer principis i eines de l'educació intercultural i l'educació antiracista.

La xerrada anirà a càrrec de: Miquel Àngel Essomba, director d'Unescocat i expert en educació intercultural, Edgar Iglesias, professor a la UAB i membre de l'equip de treball del web www.Barcelonacontraelracisme.cat i estarà presentada i moderada per Albert de Gregorio, director de Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona.

Aquestes xerrades són obertes a tothom, tot i que estan pensades pels professionals de l'educació i membres d'entitats que tenen entre els seus objectius la lluita contra el racisme.

La xerrada serà dilluns 28 de març de 2011 a les 19h a la seu de Acció Social i Ciutadania al C/ València, 344, Entresòl, Espai 1 de Barcelona. Cal confirmar l'assistència a l'adreça electrònica: dretscivils@bcn.cat
/font

adroca

Developer