..... Inici | Ràdio | Recerca

Assemblea oberta: No deixem entrar feixistes o xenòfobs als ajuntaments

by 3:53 0 comentaris
Dissabte, 19 de març, 11h
Espai Jove La Fontana
C/ Gran de Gràcia, 190-192.
Barcelona

Unitat contra el feixisme i el racisme (UCFR) convoca aquesta assemblea per a totes les persones i entitats, d’arreu del territori, que vulguin col·laborar en l’esforç d’aturar el feixisme i la xenofòbia, especialment de cara a les properes eleccions municipals.

A les últimes eleccions autonòmiques, més de 75 mil persones van votar per Plataforma per Catalunya, una organització dirigida per un home que diu que “porta l’àguila al cor”, un home que col·labora amb dirigents nazis europeus, hereus dels responsables de l’Holocaust i l’extermini. També va ser preocupant la pujada en més de 1,6 punts del PP, després de la seva campanya obertament racista.

De mantenir la dinàmica actual, les eleccions municipals del 22 de maig instal·laran regidors feixistes i xenòfobs a ajuntaments arreu del país. No volem pensar quin efecte nociu això tindria per a la vida democràtica de Catalunya.

Aquest país ja va patir quatre dècades de franquisme. La majoria de la població de Catalunya no vol que els feixistes tornin a prendre el poder a cap municipi, per molt que menteixin i es disfressin de demòcrates.

Podem aturar-los, però només si actuem de forma unitària i amb urgència, per destapar la naturalesa real dels que promouen l’odi racista per guanyar vots.

UCFR compta ja amb les adhesions d’unes 150 entitats, així com de centenars de persones a títol individual, i s’han anat creant grups locals d’UCFR que treballen a diversos municipis i comarques arreu de Catalunya, però fa falta la participació de molta més gent.

Per això us cridem a aquesta assemblea.
Unitat contra el feixisme i el racisme

adroca

Developer