..... Inici | Ràdio | Recerca

La recerca catalana al món

by 13:32 0 comentaris

El passat 23 de desembre, a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) a Barcelona, va tenir lloc la tradicional trobada nadalenca amb les investigadores i els investigadors catalans que desenvolupen la seva activitat científica fora de Catalunya. Hi van assistir unes 70 persones. Coincidint amb aquesta trobada, s'ha inaugurat el Catalan Research Abroad, un canal a Facebook que vol servir de comunitat virtual, com a punt de trobada entre aquests professionals catalans de la recerca.
L'acte, va ser concebut com una trobada de debat i intercanvi d'impressions entre els investigadors i els responsables del govern en matèria de recerca en aquelles dates. Com a nucli central va tenir el debat La recerca catalana al món. Lliçons de l'experiència, obert per Tomàs Marquès-Bonet, investigador del Primate Genomics Lab de l'Institut de Biologia Evolutiva (IBE-CSIC-UPF), i Teresa Sordé i Martí, investigadora del Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

D'altra banda, coincidint amb la celebració de la trobada, va ser inaugurat el Catalan Research Abroad, un canal a Facebook que vol servir de punt de trobada entre els professionals catalans de la recerca que realitzen la seva activitat professional fora del nostre país. El nou espai vol ser un punt per intercanviar punts de vista i alhora oferir informació d'interès relacionada amb la recerca a Catalunya.
font

redacció

Developer