..... Inici | Ràdio | Recerca

Atzavara arrels: Associació per a la cooperació entre cultures i la inserció de persones en risc d'exclusió

by 23:52 0 comentaris
L'equip ITACAT continua amb la tasca d'entrevistar a les entitats del teixit associatiu que desenvolupa accions d'interculturalitat.

Moltes gracies a Daniela i l'equip de Atvazara - arrels per el seu interès de fer part de aquesta xarxa que uneix somnis de fer un mon millor.

- Des de quan es va formar l'associació per a la cooperació entre cultures i la inserció de persones en risc d'exclusió?

Atzavara-arrels és una associació sense ànim de lucre que naix a Tortosa l'any 2000.
És tracta d'una associació plural, oberta i participativa.
La seva Junta está  formada per persones de diferents àmbits profesionals  i d'origen que contribuiexen al  enriquiment dels objectius traçats des de la seva constitució.
-Quins són els seus objectius?

A Atzavara arrels  treballem  per a fomentar la convivència en el respecte i l'enriquiment mutu a través de les aportacions de totes les persones que convivim en aquesta  societat del s. XXI.

El nostre objectiu és facilitar una primera acollida a les  persones que per diferents raons han tingut que emigrar dels seus països i troben en l'associació un lloc on compartir les seves experiències, necessitats i interessos.

- Quines persones treballen i col.laboren perquè aquest projecte es dugui a terme?

L'equip de gestió està  integrat per 4 persones i una vintena de voluntaris i voluntàries que fan possible que es desenvolupen tots els nostres projectes.


- Com es financen?

Els nostres projectes rebren el suport de diferents departaments de la generalitat,  l'ajuntament de Tortosa, el departament de treball, la diputació de tarragona, entre altres.

-Quines activitats duen a terme en l'actualitat?

redacció

Developer