..... Inici | Ràdio | Recerca

Amenaça de mort a periodista de Som Radio

by 20:27 0 comentaris
Solidaritat amb Francesc Castany, rebutgem les amenaces i defensem el dret a la expressió.

El col·lectiu ITACAT expressa el seu rebuig i la solidaritat amb el Sr. Castany i tots els integrants de Som Radio.

Aquest matí ha arribat a la redacció de Som Radio una carta d'un oient descontent que, davant d'una incompatibilitat ideològica amb en el conductor del magazine matinal ?Som Matí, Francesc Castany, ha optat per amenaçar el locutor fins a desitjar-li la mort.

A través d'un escrit que podria simbolitzar una esquela en un diari, un oient de Som Radio ha volgut fer arribar al presentador del magazine matinal de l'emissora el seu desacord amb les opinions que al llarg del programa Francesc Castany aporta a les tertúlies. Al breu text, que ha estat escrit en castellà, a mà i utilitzant un motlle de lletres, s'acusa al presentador de ser un ?enemic aferrissat d'Espanya? que amb astúcia procura aconseguir els seus objectius.

En aquest cas, es sobreentén que l'objectiu de Francesc Castany seria l' independència de Catalunya. No content amb això, l'oient anònim, finalitza el seu escrit amb les paraules ¿Muerto en combate?. Una dura expressió que podria simbolitzar una amenaça de mort per al director del Som Matí, ja que la nota en general té un to brusc i un disseny lúgubre.

Desde Som Ràdio ja hem emprès les mesures legals pertinents i, com no podria ser de cap altra manera, enviem el màxim suport al nostre presentador, que cada matí acompleix la seva tasca amb professionalitat.

Jonatan Vazquez Martinez
Director General
SOM Ràdio 94,2 Fm y 94,4 Fm

redacció

Developer