..... Inici | Ràdio | Recerca

L'Argentina, el Brasil i l'Uruguai reconeixen oficialment l'estat palestí

by 16:11 0 comentaris
Palestina reconeguda

"És el moment de reconèixer a Palestina com a estat", ha dit la Presidenta argentina, Sra. Cristina Fernàndez. Els tres estats Sudamericans han fet un pas transcendent en la històrica lluita de la nació Palestina.

Ara el 'ParlaSur', el parlament del Mercosur, haurà de definir-se i amb ell tots els estats que l'integren.

La sola hipòtesis d'allò que passarà a Israel, quan arribin els ambaixadors dels tres estats, amb immunitat diplomàtica, és una incògnita que ja té tots els números de ser portada.


 Aquesta resolució obre diverses vies en la política internacional, però, potser la noticia més important té a veure amb el Brasil i no pas amb Palestina. Estem davant de l'estrena d'un nou actor de la primera línia de l'escenari internacional. El Brasil es perfila com la nova direcció política, rellevant a Veneçuela.

Les noves aliances comencen a trepitjar fort, especialment l'aliança estratègica entre el Brasil i la Xina.

El poder dels polítics sionistes es basa, no tant en la força que tenen al territori històric de Palestina, sinó en el poder dels 'lobis' israelians als EUA. I ara, els EUA estan perdent el primer lloc en el món, lloc que ha guanyat la Xina. Aquesta pèrdua de pes específic de l'administració dels ianquis, ja esta afectant als sionistes.

A Catalunya hem de prendre nota, sobre quins seran els estats que ens podran donar suport i reconeixement, un reconeixement que no vindrà dels estats imperialistes, encara que els oferim bases militars, com va proposar un aprenent de bruixot, des de la seva consulta de poble, fent el ridícul, com ho fan tots els pagesots ferrenys i de poble quan parlen d'un món que no coneixen, donat que el seu horitzó hi cap a la península ibèrica.

Des de la terra nostra, la dels sudaques, se li ha donat un bon cop al cap sionista.

Autor: Diego Arcos

redacció

Developer