..... Inici | Ràdio | Recerca

L’alcalde de Tarragona nega l'augment de l’islamisme radical a la ciutat

by 15:52 0 comentaris
L'Alcalde Josep Fèlix Ballesteros ha assegurat que les filtracions de Wikileaks sobre l'augment del yihadisme a Tarragona són "una solemne tonteria". En les declaracions efectuades en finalitzar el Ple d'aquest dilluns, l'Alcalde ha manifestat que es troben en contacte amb totes les forces de seguretat i el CNI i per tant coneixen tot el que es mou a Tarragona ciutat i als barris.

Aquesta informació desmentiria l'informe que ha reproduït El País on s'afirma: "L'Ambaixada dels EUA a Madrid creu que Catalunya és el punt més calent de l'islamisme radical a Espanya, un escenari que ha de vigilar i controlar com a pont cap al Mediterrani. La forta implantació de la comunitat paquistaní i marroquí a Barcelona i l'efervescent activitat d'islamistes en localitats com Tarragona, Hospitalet, Badalona i Reus preocupen als serveis d'intel•ligència nord-americana que han convertit a aquesta comunitat en el seu primer objectiu d'investigació".


Ballesteros ha dit també que "mai pots estar segur però que tenim suficient tranquil•litat com per no patir", afegint que les informacions aparegudes poden no estar contrastades. Recordem que en relació a aquesta notícia el portaveu del PP, Alejandro Fernández, havia reclamat a l'Alcalde que informés sobre l'estat de l'islamisme radical a Tarragona ciutat /Font

redacció

Developer