..... Inici | Ràdio | Recerca

Itacat es presenta en societat a ritme de tango

by 0:13 0 comentaris
L'Agència Intercultural ITACAT es presentarà en societat el proper dissabte, 11 de desembre, a ritme de tangos argentins en una extraordinària vetllada intercultural, amb la presència dels prestigiosos músics tangueros  'Claudio Cesar i la Yunta Rioplatense'.

ITACAT és la primera agència de notícies intercultural de Catalunya impulsada per col·lectius de ciutadans catalans d'origen estranger. Nascuda el setembre del 2010, el projecte combina dues plataformes informatives: el web Itacat.info i el programa de ràdio 'Som a Itaca' de Som.cat, que podeu escoltar tots els dissabtes al 94,2 del FM. L'objectiu del projecte Itacat és generar i donar a conèixer informacions que relacionen Catalunya internacionalment mitjaçant la intermediació dels ciutadans que han vingut a viure al nostre pais provinents de tot el món.

Esteu tots convidats al concert i ball de tango que tindrà lloc a DRUGSTORE Restaurant & Lounge del carrer Tuset, 19-21 de Barcelona (L5 Diagonal). El preu de l'entrada són 15 euros i iclou consumició i una degustació d'empanada criolla. Reserves al 662 128 060 / info@casalargentino.org

redacció

Developer