..... Inici | Ràdio | Recerca

El PPC porta al Parlament el seu "polèmic" contracte d'integració per a immigrants

by 13:22 0 comentaris
El PP de Catalunya presentarà una proposta legislativa a la tornada de les vacances de Nadal perquè el Parlament debati sobre el contracte d'integració per als immigrants que els populars van plantejar durant la precampanya, i que va aixecar les critiques de la resta de formacions.

Alícia Sánchez-Camacho, la presidenta del partit, ha avançat que, entre les primeres mesures que impulsarà el seu grup parlamentari el gener, estarà la proposta legislativa del contracte d'integració, així com un pla de barris per lluitar contra "l'incivisme" als municipis catalans.


El contracte d'integració és un document que els immigrants haurien de signar a la seva arribada, en què es comprometen a complir les lleis, a respectar els valors i els costums d'Espanya, a treballar activament per integrar-se, i a tornar al seu país d'origen si, després d'una temporada sense feina, són incapaços de sostenir-s'hi.

Els populars acompanyaran aquesta iniciativa amb la proposta que els immigrants "incívics" no puguin accedir a l'arrelament ni reagrupar els seus familiars, per al qual han impulsat una moció a tots els ajuntaments on estan representats, enviada al seu torn al responsable d'immigració del PP al Congrés perquè plantegi la seva incorporació en el nou reglament d'Estrangeria que desenvolupa el Ministeri de Treball i Immigració. Font

redacció

Developer