..... Inici | Ràdio | Recerca

Cohabitacions? Jornada sobre art i ciutat des de Valparaíso

by 20:52 0 comentaris

Cohabitacions? Algunes preguntes sobre art i ciutat des de Valparaíso, Xile
Dissabte, 11 de desembre de 2010
De 17 a 20 h.

Jornada que proposa revisar dues experiències de treball a la ciutat de Valparaíso a Xile, amb l'objectiu de reflexionar sobre les pràctiques artístiques, estratègies creatives i pedagogies col·lectives, a partir de l'intercanvi entre Can Xalant i el CRAC de Valparaíso.


Com dialoguem amb l'espai comú? Quins tipus d'estratègies es desprenen de les experiències d'una ciutat patrimonial? Per a què articular formes de col·laboració i mediació cultural sobre la ciutat?

Programa:

> Primer bloc: Projecte "residència expandida" impulsat per CRAC Valparaíso i Can Xalant amb el suport de la Red Iberoamericana de Residencias Independientes.

1- Presentació: Pep Dardanya (Can Xalant) i Paulina Varas (CRAC Valparaíso)
2- Experiència de residència expandida: Pau Faus i Claudio Astudillo

> Segon bloc: VALPARAÍSO Aula Permanente. Un format obert d'investigació que es planteja com una pràctica de construcció d'una comunitat d'aprenentatge sobre la metròpoli de Valparaíso i la seva condició contemporània. L'inici i proposta de l'Aula, parteix d'un Taller dirigit per Sitesize, Apariencia pública i CRAC Valparaíso.

Presenten: Joan Vila Puig i Elvira Pujol (Sitesize) i José Llano (Apariencia Pública).

Places limitades.
Si us plau confirmeu assistència al correu info@canxalant.es

Notícies

> Curs d'Introducció i immersió al Circuit Bending a càrrec de Juan Matos Capote. 10, 11 i 12 de desembre de 2010. Més informació>

> Els responsables del MIS de Sao Paulo (Museu da Imagem e do Som) han seleccionat a l'artista mataroní Octavi Comeron per a que realitzi una residència durant els mesos de juliol i agost del 2011, i els responsables de Can Xalant han seleccionat el projecte de Denise Agassi per tal que es desenvolupi a Can Xalant durant els mesos de juny i juliol del 2011.

Can Xalant
Carrer Francesc Layret, 75
08302 Mataró
Tel.: 93 741 22 91
info@canxalant.es | www.canxalant.org

redacció

Developer