El festival Raval(s)

8.11.11

Del 10 al 13 de novembre, torna una nova edició del Festival de Cultura del Raval, Raval(s), que omple els carrers del barri de tota mena d'activitats per a tothom. Música, teatre, gastronomia, cinema, exposicions... Teniu un munt de propostes per triar!

Tallers, actuacions de carrer, teatre, fires, exposicions, itineraris, visites a museus, cinema... tot això i molt més és el que trobareu a la novena edició del Festival de Cultura del Raval, més conegut com Raval(s)

Un any més, les organitzacions i els veïns omplen el barri amb la seva riquesa cultural i porten tota mena d'activitats a tots els racons del Raval, des de la Rambla, fins als seus teatres i museus. 

Cultura al carrer
Actuacions de bastoners, balls de Bollywood, màgia, capoeira, dansa, i tot tipus de músiques és el que trobareu en espais com ara el carrer de Sant Ramon o la rambla del Raval, on també hi haurà tallers per a nens i nenes.
Si no coneixeu el barri, us proposem que participeu en alguna de les activitats amb què es recorre, com ara la Gimcana del Raval, o que visiteu alguna de les exposicions que s'organitzen, com ara "Memòria fotogràfica del Raval". 

També us podeu apuntar a un dels itineraris que us descobriran els edificis històrics del barri, les seves darreres transformacions, o el monestir romànic de Sant Pau. O optar per entrar a algun dels museus del barri, com ara el Marítim, les Drassanes Reials, el CCCB o el Macba

Teatre i gastronomia
El teatre és un altre dels punts forts del festival. El Tantarantana, el Llantiol, el Teatre del Raval, el Condal, La Villarroel, el Goya i el Romea se sumen al festival amb la seva programació. 

I tampoc us perdeu el vessant gastronòmic del Raval(s), que enguany presenta la iniciativa "EnTAPA't al Raval", per la qual podreu gaudir de beguda i tapa per tres euros en diversos locals del barri, escoltant bona música en directe.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada