..... Inici | Ràdio | Recerca

El festival Raval(s)

by 19:14 0 comentaris
Del 10 al 13 de novembre, torna una nova edició del Festival de Cultura del Raval, Raval(s), que omple els carrers del barri de tota mena d'activitats per a tothom. Música, teatre, gastronomia, cinema, exposicions... Teniu un munt de propostes per triar!

Tallers, actuacions de carrer, teatre, fires, exposicions, itineraris, visites a museus, cinema... tot això i molt més és el que trobareu a la novena edició del Festival de Cultura del Raval, més conegut com Raval(s)

Un any més, les organitzacions i els veïns omplen el barri amb la seva riquesa cultural i porten tota mena d'activitats a tots els racons del Raval, des de la Rambla, fins als seus teatres i museus. 

Cultura al carrer
Actuacions de bastoners, balls de Bollywood, màgia, capoeira, dansa, i tot tipus de músiques és el que trobareu en espais com ara el carrer de Sant Ramon o la rambla del Raval, on també hi haurà tallers per a nens i nenes.
Si no coneixeu el barri, us proposem que participeu en alguna de les activitats amb què es recorre, com ara la Gimcana del Raval, o que visiteu alguna de les exposicions que s'organitzen, com ara "Memòria fotogràfica del Raval". 

També us podeu apuntar a un dels itineraris que us descobriran els edificis històrics del barri, les seves darreres transformacions, o el monestir romànic de Sant Pau. O optar per entrar a algun dels museus del barri, com ara el Marítim, les Drassanes Reials, el CCCB o el Macba

Teatre i gastronomia
El teatre és un altre dels punts forts del festival. El Tantarantana, el Llantiol, el Teatre del Raval, el Condal, La Villarroel, el Goya i el Romea se sumen al festival amb la seva programació. 

I tampoc us perdeu el vessant gastronòmic del Raval(s), que enguany presenta la iniciativa "EnTAPA't al Raval", per la qual podreu gaudir de beguda i tapa per tres euros en diversos locals del barri, escoltant bona música en directe.

adroca

Developer