..... Inici | Ràdio | Recerca

Seminari sobre el desenvolupament de la Xina des de la pau | 27 febrer

by 13:23 0 comentaris

 





El Grup de Treball de Periodisme per la Pau i el Grup de Treball de Periodisme Solidari del Col·legi de Periodistes de Catalunya organitzen un seminari conjunt amb Pedro Nueno, empresari i president de la China Europe International Bussines School (CEIBS), per explorar la posició xinesa envers la pau i la resolució de conflictes.


Darrerament, la Xina ha presentat propostes de pau per resoldre la guerra d'Ucraïna i també a l'Orient Mitjà. Per aprofundir en la posició xinesa davant d'aquests i altres conflictes els Grups de Treball de Periodisme per la Pau i Periodisme Solidari han convidat al professor Pedro Nueno a dissertar sobre el tema sota el títol "El desenvolupament de la Xina des de la pau". L'acte tindrà lloc el dimarts 27 de febrer a les 18.30 hores a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10).

Nueno coneix en detall la Xina, país on viatja regularment des de fa més de vint-i-cinc anys. És fundador de l'escola de direcció d'empreses China Europe International Bussines School (CEIBS) que actualment té campus a Shanghai, Pequín i Shenzhen, a més de Zurich (Suïssa) i Accra (Ghana). S'ha reunit diverses vegades amb el president de la Xina Xi Jinping, així com amb l'anterior líder Hu Jintao i recentement s'ha entrevisat amb dirigents de diverses empreses importants de la Xina. En el món acadèmic, ha organitzat programes amb l'IESE i amb la Harvard Business School.

Aquest seminari forma part de les activitats que ambdós grups desenvolupen al Col·legi de Periodistes i de les quals els col·legiats i col·legiades poden formar-ne part. 

OBS

Developer