..... Inici | Ràdio | Recerca

Acte de lliurament del quinzè Premi del CMIB el proper 18 de desembre

by 12:55 0 comentaris




El proper 18 de desembre se celebra el Dia Internacional del Migrant, una diada proclamada per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 4 de desembre de l’any 2000.

Aquesta commemoració neix a partir de “l’interès de la comunitat internacional de protegir de manera efectiva i plena els drets humans de totes les persones migrants, i es destaca la necessitat de seguir tractant d’assegurar el respecte pels drets humans i les llibertats fonamentals de totes les persones migrants”.

En el marc d’aquesta diada, la tarda del dia 18, a les 18.00 hores, tindrà lloc un acte commemoratiu al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, on es farà el lliurament del quinzè Premi del Consell Municipal d’Immigració de Barcelona.

Si voleu assistir a l’acte, obert a tota la ciutadania, cal confirmar l’assistència inscrivint-vos a través de l’enllaç següent: [https://form.jotform.com/233343401136343]

L’acte serà conduït per l’activista catalana Miriam Hatibi, i comptarà amb l’actuació musical del Musicals’ Choir de l’Escola de Músics i JPC del Raval [https://www.musicalschoir.com/qui-som]. A més, hi haurà un col·loqui protagonitzat per joves universitaris d’origen divers al voltant de les senyes d’identitat, personals o col·lectives, i del la construcció del sentiment de pertinença.

Amb aquest acte, el Consell vol donar a conèixer la realitat i la riquesa que aporta la diversitat a la ciutat, i contribuir a la millora dels drets de les persones migrants, en el marc del Dia Internacional del Migrant


Llatins

Developer