..... Inici | Ràdio | Recerca

La 5a edició dels (Re)coneixements Veïnals a Can Batlló | 30 Nov.

by 17:39 0 comentaris


El 30 de novembre celebrarem la 5ena edició dels (Re)coneixements Veïnals. Quines han estat les lluites més carismàtiques, i els projectes comunitaris amb més incidència social que el moviment veïnal ha impulsat els darrers 2 anys, des del 2021?


Amb la finalitat de (re)conèixer lluites i projectes impulsats per les AV i federacions, i visibilitzar les seves aportacions a la societat i a la qualitat de vida dels barris, la CONFAVC torna a convocar aquests reconeixements bianuals que arriben a la cinquena edició.

La publicació de les iniciatives guanyadores es farà en una gala veïnal el dia 30 de novembre, de 17:30 a 19.30h, a Can Batlló: emblemàtic recinte fabril recuperat pels moviments veïnals i socials del barri

Una de les novetats d’enguany és que la persona convidada a fer de Jurat serà l’activista Óscar Camps, fundador y director de la Proactiva Open Arms. També, tal com contemplen les Bases del 2023 ; formarà part del Jurat una persona representant de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Drets Socials i les dues candidatures guanyadores de la darrera edició: la Plataforma Can Raventós (com a lluita veïnal)




 

Llatins

Developer