..... Inici | Ràdio | Recerca

Formació: Com construir espais antiracistes? | 14 Des.

by 13:46 0 comentaris

 El pròxim 14 de desembre, Vine a aquesta formació a càrrec de SOS Racisme, que busca aportar eines per a incloure la perspectiva antiracista a les entitats i col·lectius.

Vols saber què és el racisme i com opera des d’una perspectiva interseccional? I conèixer què és exactament l’antiracisme i què proposa? La sessió de dijous 14 de desembre donarà el tret de sortida amb un apartat introductori sobre l’antiracisme des del punt de vista interseccional.


A continuació, des de SOS Racisme –entitat que facilitarà la formació- parlaran sobre la diversitat d’arrels i d’origen de les persones membres de les entitats, sobre quins càrrecs ocupen les persones no blanques, qui solen ser les portaveus o representants, si hi ha biaixos a l’hora de decidir aquests càrrecs, etc.

També hi haurà un apartat destinat a la comunicació i divulgació d’allò que es fa a l’organització. Per exemple, es reflexionarà sobre els perfils que es representen en il·lustracions o cartells, quines veus apareixen, la finalitat per la qual es contacta a persones racialitzades (si sempre se les contacta per parlar d’antiracisme, per exemple, i mai per altres temàtiques, etc.)

Després de tota la reflexió en clau antiracista, s’oferiran eines per a fer una transformació constructiva i en positiu, per tal que les persones assistents comptin amb fórmules per a començar a construir espais antiracistes.

Més informació

Llatins

Developer