..... Inici | Ràdio | Recerca

Cinefòrum en el marc de la conferència IAGS 2023 | Projecció del documental : Del otro lado | 12 juliol

by 20:32 0 comentaris




El dimecres 12 de juliol, l’ICIP i la Universitat de Barcelona organitzen una projecció del documental ‘Del otro lado’ d’Iván Guarnizo i una conversa amb els protagonistes.



El documental parla del perdó i planteja un canvi de narrativa sobre el conflicte colombià, en què la reconciliació és el centre. Al film, Guarnizo decideix endinsar-se amb el seu germà fins a les profunditats de la selva amazònica per trobar el segrestador de la seva mare.

Durant el seu segrest, la mare va escriure un diari en què relata els 603 dies captiveri i s’evidencia la relació d’afecte gairebé matern que va establir amb el guerriller que en tenia cura. El viatge porta els germans no només a la selva sinó a la serralada dels Andes, on finalment troben el guerriller després d’una recerca molt complicada.

Després de la projecció s’obrirà una conversa amb el director del documental, i amb un dels protagonistes, l’exguerriller Güérima.

El documental es projectarà en castellà amb subtítols en anglès i el diàleg es farà en anglès.

L’acte tindrà lloc a l’Aula Magna de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona (Av. Diagonal, 684, Barcelona) a partir de les 18.15h. No cal inscripció prèvia.

 

Llatins

Developer