..... Inici | Ràdio | Recerca

Visita intercultural al Raval de Barcelona en anglès, organitzada per Migrantour | 20 i 27 maig

by 14:59 0 comentaris


Continuen les Rutes Migrantour Barcelona pel barri del Raval de la ciutat comtal. Ara, a més, és possible trobar-les també a la xarxa social Meetup.

· Dissabte 20/05, ruta en anglès

· Dissabte 27/05, ruta en castellà

Migrantour és un projecte impulsat per Nexes Interculturals i forma part del turisme social, solidari i sostenible. Té com a objectiu abordar la interculturalitat de la ciutat de Barcelona amb una visió local i internacional, empoderant i connectant residents immigrants, locals i visitants de la ciutat, gràcies als acompanyants/guies interculturals que expliquen la història del barri, la seva cultura i la seva història personal durant el recorregut.


No t'ho perdis!!


+ informació

---------------------------------


Seguimos con nuestras Rutas Migrantour Barcelona por el barrio del raval y ahora nos encuentras también en meetup. 


Sábado 20/05 In English - https://www.meetup.com/es-ES/migrantour-barcelona/events/293488323/
Sábado 27/05 En Español - https://www.meetup.com/es-ES/migrantour-barcelona/events/293488765/


Migrantour es un proyecto impulsado por Nexes Interculturals y forma parte del turismo social, solidario y sostenible. Tiene como objetivo abordar la interculturalidad de nuestra ciudad con una visión local e internacional, empoderando y conectando a residentes inmigrantes, locales y visitantes de Barcelona. A través de los acompañantes/guías interculturales que explicarán la historia del barrio, su cultura e historia personal durante el recorrido. 

No te lo pierdas!! 






Llatins

Developer