..... Inici | Ràdio | Recerca

5a edició del concurs: Realitats en Transformació. Mujeres libres y diversas | Fins al 15 juny

by 12:28 0 comentarisEDICIÓ: DONES LLIURES I DIVERSES

La cinquena edició del concurs “Realitats en Transformació” espera visibilitzar la diversitat de les dones a tot el món i contribuir així a una justícia social més gran, lliure d'estereotips, que afavoreixi la igualtat de gènere i el respecte dels Drets Humans.

En aquesta cinquena edició del concurs, sota el títol “Dones lliures i diverses”, busquem reivindicar l'àmplia diversitat de dones que habiten aquest món i el valor d'aquesta diversitat com a font de riquesa per a les diferents societats. Aquesta edició, que compta amb la il·lustració de Lola Vendetta, també pretén recollir les demandes de justícia social, resultat de les diferents condicions d'opressió, dominació o discriminació que les dones puguin encarnar.

La imatge s'haurà d'acompanyar d'un petit relat on la persona concursant expliqui perquè ha triat aquesta fotografia i què representa.

Enviament de fotografies fins al 15 de juny del 2023.

Qui hi pot participar: Qualsevol persona des de qualsevol part del món.

Premi: La persona guanyadora serà convidada a un esdeveniment de reconeixement en el marc del Cicle de Cinema per la Pau que tindrà lloc a l'octubre de 2023 i premiada amb una subscripció online a la revista Revista Tiempo de Paz , a més de la seva promoció a Xarxes Socials .

Exposició: Les 12 fotografies finalistes seran publicades a l'exposició virtual de realidadesentransformacion.org i, entre els mesos d'octubre, novembre i desembre de 2023, es realitzaran exposicions físiques a diferents ciutats espanyoles.

Votació popular: La votació popular per decidir les obres guanyadores tindrà lloc el juny de 2023 a Facebook e Instagram.

Descàrrega: Bases del concurso ESP | Bases del concurso ENG | Bases del concurso FRA.

__


EDICIÓN: MUJERES LIBRES Y DIVERSAS

La quinta edición del concurso “Realidades en Transformación” espera visibilizar la diversidad de las mujeres en todo el mundo y contribuir así a una mayor justicia social, libre de estereotipos, que favorezca la igualdad de género y el respeto de los Derechos Humanos.

En esta quinta edición del concurso, bajo el título “Mujeres libres y diversas”, buscamos reivindicar la amplia diversidad de mujeres que habitan este mundo y el valor de esta diversidad como una fuente de riqueza para las diferentes sociedades. Esta edición, que cuenta con la ilustración de Lola Vendetta, pretende igualmente recoger las demandas de justicia social, resultado de las diferentes condiciones de opresión, dominación o discriminación que las mujeres puedan encarnar.

La imagen deberá acompañarse de un pequeño relato donde la persona concursante explique por qué ha elegido esa fotografía y qué representa.

Envío de fotografías hasta el 15 de junio de 2023.

Quién puede participar: Cualquier persona desde cualquier parte del mundo.

Premio: La persona ganadora será invitada a un evento de reconocimiento en el marco del Ciclo de Cine por la Paz que tendrá lugar en octubre de 2023 y premiada con una suscripción online a la revista Revista Tiempo de Paz, además de su promoción en Redes Sociales.

Exposición: Las 12 fotografías finalistas serán publicadas en la exposición virtual de realidadesentransformacion.org y, entre los meses de octubre, noviembre y diciembre de 2023, se realizarán exposiciones físicas en distintas ciudades españolas.

Votación popular: La votación popular para decidir las obras ganadoras tendrá lugar en junio de 2023 en Facebook e Instagram.


 

Llatins

Developer