..... Inici | Ràdio | Recerca

Brigades de solidaritat a Colòmbia | 12 d'abril

by 16:01 0 comentaris




L’entitat sòcia local de la Brigada a Colòmbia és l’Asociación Campesina del Valle del Río Cimitarra (ACVC). És una organització que centra el seu treball en el dret a l’accés a la terra, la construcció de pau i la defensa dels drets fonamentals del camperolat a diferents municipis de la regió del Magdalena Medio colombià.

Brigades de solidaritat a Colòmbia

ACP i la Fundació Pau i Solidaritat organitzen per aquest estiu les Brigades internacionals a Colòmbia. La propera sessió informativa és dimecres 12 d'abril


L’entitat s’organitza a través de les Juntes d’Acció Comunal, les cooperatives, els comitès de pesca i altres agrupacions de treballadors del camp, en el marc de la defensa integral dels drets humans i la lluita per la terra.


On?

Les persones voluntàries es desplaçaran fins a la ciutat de Barrancabermeja, des d’on es mouran cap als municipis de Yondó, Cantagallo i San Pablo.

Què?

Les brigadistes es reuniran amb diferents comunitats de base camperola per conèixer de primera mà la realitat del postconflicte colombià i les principals demandes en el marc de la implementació dels acords de pau. A la ciutat de Bogotà, es reuniran amb les principals organitzacions socials i de drets humans.


Quan?

Tres setmanes al mes d’agost.

Durant l’estada a terreny, el grup de brigadistes farà difusió tant de la Brigada com de la situació actual del país i de l’entitat sòcia local a través de les xarxes socials i la web. Alhora es recopilarà informació i material gràfic per ser usat, posteriorment, com a material de sensibilització.

Les activitats i llocs que estiguin programats estaran subjectes a canvis per qüestions de disponibilitat de l’entitat sòcia local i per la situació del país en aquell moment.




Llatins

Developer