..... Inici | Ràdio | Recerca

Boom de la literatura latinoamericana

by 16:10 0 comentaris


Com a antesala a la festa de Sant Jordi tornem a programar la ruta dedicada al Boom de la literatura llatinoamericana a Barcelona. Un recorregut que convida a conèixer escenaris, personatges i conceptes d'un dels moviments literaris més grans del segle XX i que va tenir la mítica agent literària Carmen Balcells i l'editor Carlos Barral com els seus principals artífexs. 

La ruta està conduïda per la historiadora mexicana Alma Reza.

NOTA: La realització de la ruta està supeditada a un nombre mínim de persones inscrites. Punt de trobada: Moll de Drassanes (Estació 'Les Golondrinas'). 

Barcelona Cal sol·licitar reserva (places limitades) enviant un correu electrònic amb les dades personals i telèfon de contacte a l'adreça reserva@americat.barcelona o trucant al telèfon 932 380 661. 

Preu: 15€ (12€ amb el carnet d'Amic de Casa Amèrica Catalunya) - Durada estimada: 2 hores

Dia / Hora: 15/04/2023, 11:00 H
Lloc: Punt de trobada // Punt de trobada: Estació Les Golondrinas. Moll de les Drassanes s/n. Barcelona

+ informació


------------------



Como antesala a la fiesta de Sant Jordi volvemos a programar la ruta dedicada al Boom de la literatura latinoamericana en Barcelona. Un recorrido que invita a conocer escenarios, personajes y conceptos de uno de los mayores movimientos literarios del siglo XX y que tuvo a la mítica agente literaria Carmen Balcells y al editor Carlos Barral como sus principales artífices. La ruta está conducida por la historiadora mexicana Alma Reza.

NOTA: La realización de la ruta está supeditada a un número mínimo de personas inscritas.


Punto de encuentro: Moll de Drassanes (Estación 'Las Golondrinas'). Barcelona


Hay que solicitar reserva (plazas limitadas) enviando un correo electrónico con los datos personales y teléfono de contacto a la dirección reserva@americat.barcelona o llamando al teléfono 932380661.

- Precio: 15€ (12€ con el carnet de Amigo de Casa Amèrica Catalunya)

- Duración estimada: 2 horas

Día / Hora:15/04/2023, 11:00 H
Lugar:Punt de trobada // Punto de encuentro: Estació Las Golondrinas. Moll de les Drassanes s/n. Barcelona


Llatins

Developer