..... Inici | Ràdio | Recerca

Signatura de llibres per Sant Jordi de Desirée Bela-Lobedde | 23 abril

by 17:45 0 comentaris

Signatura de llibres per Sant Jordi de Desirée Bela-Lobedde

"Aquest diumenge és Sant Jordi. I això em fa feliç. Poder viure el dia de Sant Jordi com autora sempre és una meravella, i em fa moltíssima il·lusió poder viure la meva habitació Sant Jordi. Qui m'ho havia de dir! En aquest correu breu que tu llegeixes mentre jo camino pels Estats Units, només vull comunicar-te els llocs on em trobaràs signant diumenge.

Com veuràs a la gràfica, parlen de firmes per a Color carne i Ponte a punto para el antiracismo, però si tens alguns dels meus altres dos llibres (Minorias i Ser mujer negra en España) i vols portar-los perquè te'ls signi, si us plau, no ho dubtis ni un minut."

  • La primera parada serà a la llibreria Crisi, al carrer Floridablanca, 90, de Barcelona. Hi seré d'11 a 12 del matí, així que, si et queda a prop, passa't i ens fem un selfie.

  • Després seré a la llibreria Tòmiris.
Em fa molta il·lusió signar-hi, perquè va ser la llibreria que va acollir la meva primera presentació de Ser mujer negra a Espanya. És a prop de Sagrada Família, així que, de nou, si et queda a prop, t'espero per allà.
  • La tarda seré al Passeig de Gràcia.
A les parades de la Llibreria Documenta, de 17:00 a 18:00h. 
Al Passeig de Gràcia amb Mallorca, a les parades 27-29 i 28-30.

  • Després de 18:00 a 19:00h em trobaràs
Al lloc de la llibreria Roca Guinarda (entre Aragó i Consell de Cent). L'última firma serà a les parades 20-22, 24-26 d'Altaïr, entre la Gran Via i l'Aragó.

Em farà moltíssima il·lusió que m'acompanyis, així que ens veiem per les parades.

Feliç Sant Jordi!

Llatins

Developer