..... Inici | Ràdio | Recerca

Dies de LATcinema Fest | 17 - 19 març

by 16:00 0 comentaris



Dies de LATcinema Fest!

La segona edició del LATcinema Fest acull una important afluència de públic a les seves primeres sessions, com es va constatar amb les projeccions de Carajita  a la inauguració del festival i de Vicenta B. a la segona jornada. La preestrena de Los reyes del mundo a la preinauguració de l'esdeveniment també va ser un èxit amb els espectadors ocupant totes les butaques dels Cinemes Girona.

Aquestes són les projeccions previstes per divendres, dissabte i diumenge. Encara ets a temps de pujar-te al tren del LAtcinema Fest!

Divendres, 17 de març 2023


Mamá (México) - 17h
El castigo (Chile) - 19h. (CLAUSURA DEL FESTIVAL)

Cinemes Girona. c/ Girona, 175. BARCELONA

*Entrada general: 6 euros
*Abonament: 5 pel·lícules per 20 euros (venda a taquilla)
*Descompte per a Amics de Casa Amèrica Catalunya, Socis i abonats de Cinemes Girona i abonats al TRESC: 4 euros (Venda únicament a taquilla ensenyant el carnet corresponent).

________________


¡Días de LATcinema Fest!

La segunda edición del LATcinema Fest está cosechando una importante afluencia de público en sus primeras sesiones, como se constató con los pases de Carajita en la inauguración del festival y de Vicenta B. en la segunda jornada. El preestreno de Los reyes del mundo en la preinauguración del evento también fue un éxito con los espectadores ocupando todas las butacas de los Cinemes Girona.

Estas son las proyecciones previstas para el viernes, sábado y domingo. ¡Todavía estás a tiempo de subirte al tren del LAtcinema Fest!

Viernes 17 de marzo 2023
El castigo (Chile) 19h. (CLAUSURA DEL FESTIVAL)

Cinemes Girona. c/ Girona, 175. BARCELONA

*Entrada general: 6 euros
*Abono: 5 películas por 20 euros (venta en taquilla)
*Descuento para Amigos de Casa Amèrica Catalunya, Socios y abonados de Cinemes Girona y abonados al TRESC: 4 euros (Venta únicamente en taquilla enseñando el carnet correspondiente).

+ informació









Llatins

Developer