..... Inici | Ràdio | Recerca

Cossos, cures, conflictes i compromisos | Jornada al Centre d'Arts Santa Mònica | 28 abril

by 10:01 0 comentaris


Jornada organitzada amb el Centre d'Arts Santa Mònica continuen el debat sobre les cures i la pluralitat d'ecosistemes articulats com a cossos socials, posant el focus en la construcció, la reconstrucció o la renovació de noves institucionalitats culturals que treballen des de perspectives transdisciplinars, aixi com incorporar veus des de projectes independents que afronten qüestions que incideixen en aspectes de caràcter social des de l'àmbit artístic. 

Aquesta activitat vol posar en diàleg les cures enteses com a compromisos, articulant un diàleg de veus que contribueixen a definir una diversitat de visions sobre aquesta temàtica.

La jornada compta amb la participació de 10 persones convidades de diferents territoris, ja sigui presentant projectes específics o activant el debat amb l'objectiu de compartir punts de vista que, partint de conceptes relacionats amb els cossos institucionals i les cures, revisin qüestions com les pràctiques, la inestabilitat, l'ètica, la inclusió, la transparència, el valor del treball, els drets i les obligacions, la comunitat, els conflictes, els compromisos, així com altres qüestions que sorgeixin als debats.

Jornades organitzades per Idensitat i Santa Mònica. Formen part del projecte Care Ecologies (2023-2024) co-financiat per Creative Europe.

COSSOS, CURES, CONFLICTES I COMPROMISOS
Del cos polític a la socialització de les cures a les institucions culturals.

28/04/2023. Jornada de debat i aprenentatge en comú
Centre d'Arts Santa Mònica | La Rambla, 7, Barcelona, Catalunya

+ informació

Redacció

Developer