..... Inici | Ràdio | Recerca

Trobada digital 'Governs locals i Drets Humans' | 1 març

by 9:30 0 comentaris


L'entitat Reds, en aliança amb el CIDEU, organitza la trobada digital “Governs locals i Drets Humans: impacte de les accions d'incidència més enllà del seu territori”, dimecres, 1 de març del 2023, de les 12 h a les 14 h.

La trobada serà un espai d’intercanvi i diàleg entre persones defensores dels DDHH d’Amèrica Llatina, responsables de cooperació i membres d’organitzacions de la societat civil amb l’objectiu de conversar sobre l’impacte i la planificació de les accions d’incidència, en casos de greus violacions dels DDHH, que les entitats locals poden dur a terme més enllà del seu territori.

És una activitat oberta i gratuïta amb inscripció prèvia a través del següent formulari.

Comptaran amb la participació de:

- Aimée Martínez Vega: defensora de Drets Humans i no humans i investigadora en ecologia política de les aigües. Sistematitzadora dins del Movimento Ríos Vivos (Colòmbia) i lidera processos de diàleg i intercanvis comunitaris locals i regionals.

- Pedro Cabezas: defensor dels Drets Humans i activista ambiental. Membre de la Alianza Centroamericana frente la Minería (El Salvador).

- Luis Escribano Reinosa: membre de l’associació Burgos con Colombia, compta amb anys d’experiència en la incidència des del teixit social.

- Natàlia González Font i l’Eva Virgili Recasens: tècniques de cooperació de l’Ajuntament de Tarragona.

- Josep Lluís Sánchez Palacios: cap de solidaritat i cooperació de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Aquesta activitat és destinada a:

- Organitzacions civils i persones defensores que treballen a favor de la defensa dels DDHH.

- Representants polítics/ques i personal tècnic de governs locals.

- Ciutadania interessada en l’activació de mecanismes d’incidència política des de l’àmbit local al global.

La trobada s'emmarca en el projecte De l’àmbit local al global: enfortiment de les competències municipals catalanes en la protecció internacional del Drets Humans, que executa Reds amb el suport de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, en aliança amb el CIDEU.

Us animem a participar-hi!

 

Llatins

Developer