..... Inici | Ràdio | Recerca

Convocatòria general de subvencions 2023

by 13:00 0 comentaris

 

Subvencions 2023 

Amb data 16 de desembre de 2022, s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions per dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2023.

Pròximament, al web de l’Ajuntament podreu trobar el document de la convocatòria, així com tots els documents necessaris per a la presentació i altra informació d’interès.

El termini de presentació de sol·licituds és del 9 al 26 de gener de 2023, ambdós inclosos. És important tenir en compte que no s’admetrà a tràmit cap sol·licitud presentada fora del termini establert. És obligatori presentar la sol·licitud telemàticament.

Us recordem que us podeu presentar a qualsevol de les línies de la convocatòria. No obstant això, és recomanable que adreceu els vostres projectes relacionats amb la promoció de la perspectiva intercultural, les activitats i les manifestacions culturals d’origen i contextos diversos i el coneixement de la diversitat religiosa i del fet religiós als àmbits temàtics següents: 
  • Programa X. Promoció de la perspectiva intercultural
  • Programa Ib. Foment de la realització d’activitats i manifestacions culturals d’origen i contextos de les diverses comunitats de l’Estat
  • Programa R. Pluralisme religiós i conviccional
Podeu trobar totes les sessions informatives d’altres línies properament (cliqueu aquí)


- SESSIÓ INFORMATIVA (LÍNIA X – PROMOCIÓ DE LA PERSPECTIVA INTERCULTURAL):

El Departament d’Interculturalitat i Pluralisme religiós ha organitzat una sessió informativa sobre la línia X (Promoció de la perspectiva intercultural) per explicar el funcionament de les subvencions, específicament per a aquesta línia, així com per resoldre dubtes que puguin sorgir.

DIA: dijous 12 de gener de 2023
HORA: a les 17 hores
LLOC: sessió híbrida – presencial al Centre Cívic Fort Pienc (Plaça Fort Pienc, 4)  i online a través d’aquest enllaç.


- SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE ELS CRITERIS TRANSVERSALS:

En el document de la Convocatòria, hi destaquen els següents criteris de valoració transversals (podeu veure’ls a la pàgina 20):

Perspectiva de gènere
Perspectiva ecosocial, ambientalització i consum responsable
Perspectiva intercultural

Cada criteri té una puntuació assignada (0,4 punts) i, per tant, serà molt important conèixer quins són i com els podem incorporar al projecte que presenteu a les subvencions municipals.

Es farà una sessió informativa en línia el 17 de gener de 2023, de 17.00 a 18.30 hores, organitzada per Torre Jussana. CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA AQUÍ.

A més, com cada any, Torre Jussana elabora tutorials i formacions per a les entitats de la ciutat. En podeu trobar més informació a la seva pàgina web.

Llatins

Developer