..... Inici | Ràdio | Recerca

Cloenda institucional del 25è Aniversari de la Declaració Universal de Drets Lingüístics | 19 des.

by 13:36 0 comentaris

El Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i les Nacions (CIEMEN), la Fundació pels Drets Col·lectius dels Pobles i el PEN Català organitzen la cloenda dels actes del 25è aniversari de la Declaració Universal de Drets Lingüístics.

L'acte tindrà lloc dilluns 19 de desembre de 2022, de 16:00 a 19:30 h, a l’Auditori del Palau de la Generalitat de Catalunya.

Inauguraran la jornada la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i el president del CIEMEN, David Minoves, que donaran pas a la primera de les dues taules rodones de què constarà l’acte: “La Declaració Universal de Drets Lingüístics. Principis. La comunitat lingüística com a subjecte de dret”, amb la participació d’Aureli Argemí, president emèrit del CIEMEN; Carles Torner, secretari general del PEN Internacional, i María Pilar García Negro, professora de la Universitat de la Corunya.

Després, en la segona taula, “La Declaració Universal de Drets Lingüístics, 25 anys després. Perspectives de futur en un món canviant”, intervindran Laura Huerga, presidenta del PEN Català; Carme Junyent, professora de Lingüística de la Universitat de Barcelona i membre redactora de la Declaració, i Isidor Marí, sociolingüista i membre redactor de la Declaració.

Clourà l’acte la consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà.

Us podeu descarregar el programa sencer en aquest enllaç.

25è Aniversari de la Declaració Universal de Drets Lingüístics.
Cloenda | Auditori del Palau de la Generalitat de Catalunya, Barcelona.
19 de desembre de 2022, de 16:00 a 19:30 h.

L’acte és obert però per a poder assistir-hi és requisit que formalitzeu la inscripció prèvia:
Les inscripcions s'han exhaurit.

+ informació

Redacció

Developer