..... Inici | Ràdio | Recerca

Any Nou Xinès amb Barcelona

by 23:35 0 comentaris

 



Barcelona celebra l'Any Nou Xinès del 28 de gener al 15 de febrer amb un complet programa d'activitats que ens apropen a la mil·lenària cultura d'aquest país i ens conviden a viure la seva festivitat més important a l'estil de com ho fan aquests mateixos dies milions de ciutadans xinesos als carrers i places dels seus pobles i ciutats.

L'acte central d'aquesta celebració de l'Any Nou Xinès amb Barcelona serà el dissabte, 29 de gener al passeig Lluís Companys/Arc de Triomf, on al llarg del dia, de 10h, del matí a 20h del vespre s'han programat tota mena d'espectacles de cultura tradicional xinesa per donar la benvinguda a l'Any del Tigre. A més, en el mateix espai s'organitza una fira gastronòmica i cultural, on els visitants podran provar els plats més tradicionals de la cuina d'aquest país i realitzar tallers de cultura xinesa per a passar-lo bé en família.

La celebració de l'Any Nou Xinès és una experiència única que cal viure-la. No te la perdis!

Consulta a continuació tot el programa de l'acte central de la benvinguda de l'Any del Tigre a Barcelona i pren nota, també, de totes les activitats paral·leles.

"Any Nou Xinès amb Barcelona" és un format d'organització i celebració sorgit gràcies a la col·laboració de multitud d’entitats xineses i catalanes de la ciutat de Barcelona amb l’Associació d’Artistes Huaxing. 

Compta amb el suport de Fundació Institut Confuci de Barcelona, Casa Asia, l’Ajuntament de Barcelona i el Consolat General de la R.P. Xina a Barcelona.

Anima’t a celebrar junts l’Any del Tigre!


Programa

+ informació 

OBS

Developer