..... Inici | Ràdio | Recerca

Acte de lliurament del 13è Premi CMIB

by 19:56 0 comentaris

 


El proper 18 de desembre se celebrarà el Dia Internacional de les persones migrants, una diada proclamada per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 4 de desembre de l’any 2000, davant “l’interès de la comunitat internacional en protegir efectivament i plena els drets humans de totes les persones migrants, i destacant la necessitat de seguir tractant d’assegurar el respecte dels drets humans i les llibertats fonamentals de totes les persones migrants”.


En el marc d’aquesta diada, la tarda del dia 16, a les 17.30h, tindrà lloc un acte commemoratiu al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, on es farà el lliurament del 13è Premi del Consell Municipal d’Immigració de Barcelona.

L’acte serà conduït per la cantant, actriu i activista Yolanda Sey, i comptarà amb l’actuació teatral de dues integrants del col·lectiu Tinta Negra, a més d’una diàleg al voltant de la temàtica de l’any: “Per una Barcelona antiracista”. Amb aquest acte, el Consell vol donar a conèixer la realitat i la riquesa que aporta la diversitat a la ciutat, i contribuir a la millora dels drets de les persones migrants, en el marc del Dia Internacional del Migrant.

L’acte es durà a terme en format presencial al Saló de Cent, però es retransmetrà també telemàticament. Us animem a seguir-lo en directe a través del següent enllaç.

OBS

Developer