..... Inici | Ràdio | Recerca

CONFAVC - IVa edició de la Jornada de (Re)coneixements Veïnals | 16 nov.

by 21:37 0 comentaris



La Confederaciód'Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) celebra, el proper 16 de novembre del 2021, la IVa edició de la Jornada de (Re)coneixements Veïnals al Casal del Pou de la Figuera de Barcelona. Aquests premis tenen l’objectiu de visibilitzar i guardonar projectes comunitaris i lluites veïnals que han aportat benestar als barris.

Enguany s’han presentat 16 candidatures de lluites i projectes comunitaris, vuit de cada categoria, de Badalona, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa, Lleida i Santa Coloma de Gramenet. 

Han estat valorades per un Jurat constituït, tal i com estableixen les bases, per Maria Majó (AV Rocafonda de Mataró), Juan José Díaz (AV Badia del Vallès); Jordi Goñi ( Casa de la Premsa de Barcelona), persones representants de les tres iniciatives guanyadores de la passada edició, la directora general d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya, Cesca Domènech, i el mateix president de la CONFAVC, Jordi Giró.

Aquests membres del Jurat també seran les persones encarregades de fer públiques les candidatures guanyadores.

Cal destacar que al final de l’acte, que s'iniciarà a les 17.30 hores amb l'entrega de premis, es farà un concert amb el “Duet Bergantes Aiguaviva” en homenatge als i a les activistes finades per la Covid-19.

· Dimarts 16 de novembre del 2021, 17:30h 
· Al Casal del Pou de la Figuera (carrer Sant Pere Més Baix, 70, de Barcelona).

No us ho penseu: el moviment veïnal és un cultiu d’innovació: la necessitat empeny! (Programa de la Jornada en pdf)

+ informació


.

OBS

Developer