..... Inici | Ràdio | Recerca

Entrevista a William Arunategui: 'El teatre és la millor eina per interactuar plegats'

by 17:53 0 comentaris
              

En aquest programa entrevistem a en William Arunategui, més conegut com "Willo", actor, comediant, pedagog teatral, animador, formador de monitors i director d'activitats d'oci, conta des de fa més de 30 anys originari. Willo és originari de la ciutat de Cali, a Colòmbia, amb nacionalitat Suïssa. 

Dirigeix la companyia "Teatro de la manivela" desenvolupant diversos projectes amb altres entitats artístiques de diversos districtes de la ciutat de Barcelona. Les ganes d'aprendre i de transmetre, tot qüestionant i millorant allò après, és una constant en el seu camí. Es co-director del Festival Internacional Solidari d'Oralitat (FISO), des del 2019. Un festival del qual ens parlarà al programa d'avui. 

Al FISO 2021 de dissabte, 16 d'octubre del 2021, es posaran en relleu les diverses expressions d’oralitat dels diferents grups ètnics, dels col·lectius d’artistes, de les associacions i dels veïns del districte de Sant Andreu. I molt especialment dels de Trinitat Vella. Ho faran mitjançant el teatre, la narració oral, l'humor, la troba, els titelles i altres combinacions, entre el visual i la paraula.


.

OBS

Developer