..... Inici | Ràdio | Recerca

Creació Jove | Vol. 3. Transmissions espirituals

by 22:30 0 comentaris



Emissió de ràdio

El Pluralisme religiós forma part de la diversitat cultural que caracteritza la ciutat de Barcelona, però ens preguntem: Com és ser jove i formar part d’una comunitat religiosa en un context de promoció activa de la laïcitat? Com valoren les i els joves les llibertats i l'exercici dels drets religiosos en diferents àmbits on es desenvolupen? Com ressonen les vivències del jovent amb relació a les formes d’entendre i viure les tradicions espirituals?

En aquesta nova edició de Creació Jove. Vol 3. Transmissions espirituals escoltem les respostes i noves preguntes de joves a aquestes qüestions, mitjançant el llenguatge artístic de la ràdio.

Creació jove neix de la inquietud de l’Espai Avinyó que, en col·laboració amb la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona (XRCB), vol donar suport i visibilitzar la creació jove de caràcter artístic i intercultural de Barcelona, a través de processos promoguts per col·lectius on s’hi hagin generat espais d’autorepresentació jove en els diferents barris de la ciutat.

Si ets jove i estàs interessat/da a participar, consulta la convocatòria adjunta.

Dinamitza:

Violeta Ospina: artista i educadora.

Col·labora:

La Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona (XRCB), Oficina d'Afers Religiosos (OAR).



Dia: diumenge 31 de maig

Hora: 18 h

Lloc: Node XRCB

Inscripcions al taller: espaiavinyo@bcn.cat


OBS

Developer