..... Inici | Ràdio | Recerca

L’Evangeli segons Ernesto Cardenal | 12 nov.

by 20:38 0 comentaris

 

En memòria d’Ernesto Cardenal, poeta, sacerdot i revolucionari nicaragüenc, figura clau de la teologia de l'alliberament llatinoamericana, volem honrar el seu llegat a través d'un diàleg literari sobre la seva obra.

El cicle “Diàlegs literaris” de l’Espai Avinyó promou, en un format distès, lectures compartides de textos d’escriptores i escriptors de diverses geografies, històries i línies de pensament que ens facilitin establir un diàleg amb altres realitats, temps i formes d’entendre el món des de la literatura.

Ponents: 

Tania Pleitez: Doctora en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona (UB), on ha estat col·laboradora de la Unitat d'Estudis Biogràfics (UEB). Ha impartit comunicacions, seminaris i conferències sobre literatura centreamericana i hispanoamericana a Espanya, els Estats Units, Anglaterra, Suïssa, Alemanya i El Salvador. Així mateix, ha publicat articles i assaigs en llibres i revistes especialitzades.

José Ignacio González Faus: Jesuita. Membre de l’Àrea Teològica de Cristianisme i Justícia. És autor de nombrosos quaderns de Cristianisme i Justícia.

Dinamització: 

Col·lectiu En Palabras [ relatos migrantes ] és un col·lectiu d'escriptura creativa, conformat per persones d'Amèrica Llatina, interessades a investigar, escriure i compartir històries entorn de l'experiència vital de migrar.

Amb la col·laboració de Cristianisme i JustíciaDia: dijous 12 de novembre

Horari: 18.30 h - 20.30 h

Lloc: Plataforma Zoom

Inscripcions: espaiavinyo@bcn.cat


   

OBS

Developer