..... Inici | Ràdio | Recerca

Acompanyament Poètic | Concurs de poesia i drets humans a Colòmbia

by 23:03 0 comentaris


Des de l'International Action for Peace (IAP) s'ha organitzat un concurs de poesia per conscienciar, sensibilitzar i acompanyar als i les defensores dels Drets Humans a Colòmbia.


Mittjançant aquest Acompanyament Poètic s'ha volgut visibilitzar i donar cabuda a veus que expliquin en els seus poemes com senten la situació político-social que es viu a Colòmbia, tant si la coneixen com si no. El més important és com s’expressen els sentiments a través dels versos i l’acompanyament dels qui els llegiran des de Colòmbia.

Així, el premi consistirà en tres il·lustracions personalitzades dels poemes de les tres primeres posicions, per part de la il·lustradora Natalia Pereira Cocod’mor.

A més, els deu poemes guanyadors seran publicats i arribaran a Colòmbia per a ser llegits en un acte públic, com a forma de suport als líders i les lideresses socials.

Pel que fa a l’idioma, s’accepta català, euskera, gallec, anglès i castellà. En cas de presentar poemes que no siguin castellà, el/l’ autor/a haurà d’adjuntar també una traducció d’aquest, en cas contrari el jurat no valorarà la seva candidatura.

El poema haurà de ser inèdit, sense exigència mètrica. Sense mínim de versos i un màxim de 40. I es cediran els drets d’autor a IAP, qui els usarà amb finalitats no remunerades. Sempre amb el nom o pseudònim de la persona autora, IAP podrà utilitzar els escrits en els seus canals de comunicació, així com en publicacions futures.

El jurat està compost per Betty Puerto, Omaira Beltrán i Marta Esteve.




.


OBS

Developer